Dostava naručenih proizvoda u Beogradu

Dostavu naručenih proizvoda na teritoriji grada Beograda vršimo svakog dana od 09:00 do 20:00h. Termin dostave možete dogovoriti i unapred, birajući datum i vreme dostave tokom kupovine, na formi prilikom popunjavanja podataka.

Za narudžbine “danas za danas” cvećara Cvećar Plus vrši isporuku u najkraćem mogućem roku, a u skladu sa objektivnim vremenom potrebnim za izradu aranžmana, kao i prema trenutnoj dostupnosti cvetnog materijala.

Za narudžbine čija je isporuka zakazana za datum i vreme u budućnosti, zadržavamo pravo da se dostava cveća zbog nepredviđenih okolnosti može izvršiti do 30 minuta ranije ili kasnije u odnosu na odabrano vreme, ali uz prethodno obaveštavanje klijenta o tome.

Neophodno je da naručilac ili primalac porudžbine bude dostupan za kontakt u vreme kada je dogovorena dostava cveća zbog rešavanja eventualnih komplikacija. Ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiocem ili primaocem pošiljke, smatraćemo da je dostava cveća pokušana i izvršena. Poručilac ili primalac može podići aranžman kod nas u roku od 24 sata od trenutka kada smo ga obavestili o tome. U navedenim slučajevima dostava će se smatrati izvršenom, a o tome će biti obavešten klijent:

  • primalac odbija da primi porudžbinu,
  • pogrešna adresa i podaci o primaocu,
  • primalac se ne nalazi na navedenoj adresi u dogovoreno vreme za dostavu.